Laboratorios BABÉ, simply essential

Leer ons kennen · Meet us · Leer ons kennen

Meer dan 30 jaar dragen we zorg voor de gezondheid van jouw huid.

Onze voeling met de farmaceutische sector is gelinkt aan onze oorsprong. Een merk geboren uit twee apothekers die als doel hadden: effectieve oplossingen aan te bieden voor echte huidproblemen.

2022

Onder de slogan "Simply Essential" benadrukt Laboratorios BABÉ haar merkidentiteit door middel van een krachtige campagne waarbij apothekers de ambassadeurs zijn van het merk.

2021

Bij een merk waarbij innovatie centraal staat, breidt BABÉ zijn zonnebeschermingslijn uit met de Super Fluids: een gezichtszonnecrème met een super vloeibare textuur die zich aanpast aan de behoeften van de huid van elke persoon.

BABÉ is erin geslaagd bij de dringende vraag naar hydroalcoholische gel in de pandemie Dermaseptic Hydrgel te lanceren, de best verkochte hydrogel in Spaanse apotheken tijdens 2020.

2018

De groep een productie-eenheid van cosmetica met de hoogste capaciteit en technologie in Europa

BABÉ blijft zich uitbreiden en na zich te hebben gevestigd in landen in Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten, vestigt het zich nu in China, dat de eerste distributeur op het Aziatische continent wordt.

2008

BABÉ vestigt zich in de dermocosmetica sector met effectieve farmaceutisch kwalitatieve producten. In 2008 werd de specifieke lijn voor de verzorging van een vette of acne-gevoelige huid geboren: Stop AKN

2007

In 2007 lanceerde Laboratorios BABÉ één van de door de consument meest gewaardeerde lijnen: verzoringslijn voor baby's en kinderen

Na Latijns-Amerika begint de uitbreiding van BABÉ in Europa met nieuwe partners in de Baltische landen, Hongarije en Griekenland.

2003

BABÉ steekt de oceaan over om door te breken op de internationale Latijns-Amerikaanse markt. Ook in 2003 wordt het product gelanceerd dat het icoon van het merk en de bestseller zal worden: Oil Soap.

1999

BABÉ blijft groeien en haar producten blijven distributiepunten veroveren om meer mensen te bereiken. De eerste internationale opening was in 1999 in Portugal, een land waarin het merk nog steeds zeer erkend en gewaardeerd wordt.

1998

BABÉ-producten worden steeds bekender en worden onmisbaar in het dagelijks leven van veel mensen. Daarom lanceert BABÉ in 1998, acht jaar na haar oprichting, haar nieuwe corporate brand identity.

1990

Laboratorios BABÉ is ontstaan ​​in een apotheek in Valencia, met als doel om een hoogwaardig dermo-cosmetisch merk te creëren met farmaceutische eisen. Dit idee kwam van twee apothekers, Vicente Ruiz en Romualdo Bertomeu, die meer dan 30 jaar geleden besloten om dit merk op te richten.

Over ons

Onze oorsprong, de apotheek

Onze connectie met de farmaceutische sector is onze essentie. Een merk dat is ontstaan door twee apothekers met als doel effectieve oplossingen te bieden voor echte huidproblemen. Producten die zij aanbevolen aan hun zussen, ouders, buren, vrienden ... kortom, aan de mensen die hen het dierbaarst zijn.

Vandaag de dag blijft de essentie van BABÉ hetzelfde. Wij zijn een toegewijd merk dat de goedkeuring en het vertrouwen heeft van apothekers en gezondheidsprofessionals in 55 landen. Aanbevolen door zorgprofessionals met als doel hun missie te vervullen: zorg dragen voor de gezondheid van de huid.

Apothekers

Zorgprofessionals

Dermatologen

Artsen

ONZE PRESTATIES

Landen

+50

waar we zijn

Apotheken

+19k

waar te kopen

Medewerkers

+1k

werk met ons

Verkochte producten in 2021

+3 million

catalogus

I + D + I

De farmaceutische kwaliteit die achter elk van de producten van Laboratorios BABÉ schuilt, is zonder twijfel onze beste waarde. Het doel van onze producten is niets anders dan een oplossing te bieden voor de behoeften van ieders huid. Daarom is innovatie aanwezig in elk van onze processen dankzij onze eigen hooggekwalificeerde R&D-afdeling.

Internationale aanwezigheid

Laboratorios BABÉ is een internationaal merk dat aanbevolen wordt door apothekers, dermatologen en kinderartsen in 55 landen. BABÉ is aanwezig op vier continenten via internationale partners die dagelijks werken aan het ter beschikking stellen van de hoogwaardige dermo-cosmetica steeds meer mensen.

Europa

Azië

Latijns-Amerika

Afrika

Onze toewijding

We geloven in BABÉ omdat we ons blijven inzetten voor de gezondheid en het welzijn van de huid van het hele gezin, en omdat we weten dat het mogelijk is om veilige, effectieve en toegankelijke dermocosmetica te creëren voor iedereen.

Volg ons op social media